Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

За нас

 

 

Открийте вашето вдъхновение да обзаведете дома си по най - уютния начин!

 

 

Ние знаем колко е важен уютът за Вашия дом и за това старателно подбираме продуктите, които wи предоставяме. Ние сме надежден партньор в обзавеждането на Вашия хотел и офис. За нас водеща философия е да предложим най-доброто съотношение между качество и цена, предлагайки професионално обслужване във всички аспекти.

ОМL.bg e официален представител на Треска Мебел Трейд, Македония. Компанията е специализирана в производството на мека мебел, отличаваща се с изключително качество, модерен дизайн, разнообразие и функционалност. Моделите им са изработени от здрава букова конструкция и селекция от висококачествени материали. Със своето добре познато качество, компанията присъства на пазара от 1972 година.

Ние вярваме в хората и в индивидуалното значение на всеки за общия успех. За това постоянно се стремим да развиваме, обучаваме и вдъхновяваме екипа си. Уважаваме и вярваме на във Вас, като наши потребители. Знаем, че изискванията Ви изхождат от желанието да осигурите качествен живот на себе си и вашите близките, за това приемаме много сериозно Вашето мнение. Вслушваме се в критиките и в похвалите и сме благодарни, че сме част от живота на хиляди български семейства.

 

Бъдете в крак с най-новите събития в света на мебелите!

 

 

Последвайте ни и в социалните мрежи

 

Kлиентско обслужване:

 

Банкова сметка:

  • Фирма: ТК КОМФОРТ ООД
    BIC / SWIFT: BPBIBGSF
    IBAN: BG 27 BPBI 7922 1015 5996 01
    ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД - клон Благоевград