Социални Мрежи

ДНЕВНА

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Дневната обикновено е най - голямата стая в дома, където семейството прекарва основната част от свободното си време. Основния акцент в дневната е дивана. Дивана представя меката мебел в дома. При нас ще намерите разнообразие от ъглови дивани и разтегателни дивани за ежедневно спане, диваните са с букова конструкция, която осигурява дългия живот на продукта, а комфорта се обуславят от S - образна пружина на седалката и облегални възглавници със силиконов пътнеж. За практичността на дивана допринася раклата за съхранение на вещи.

За търсещите изчистена визия и елегантност са нашите канапета с букова конструкция, които могат да са двуместни и триместни. Чудесно допълнение към всичко това са и висококачествените, леснопочистващи се дамаски

Няма как в дневната да не присъства и холната маса, тя е важен елемент от интериора на вашата всекидневна. Ако разполагате с просторен хол, тогава можете да си позволите и по-голяма и функционална холна маса с рамер Н 60. Ако пък помещението ви е ограничено, то тогава можете да изберете компактна и практична холна масичка Н 40. Предлагаме голямо разнообразие от холни и помощни маси - класически и модерни, винтидж, стъклени или дървени, с метални крака. Имаме и всякакви размери - малки, средни и големи, с допълнително място за съхранение или с разчупен дизайн, от стъкло или дърво или в комбинация от метал и дърво – всичко това ще намерите при нас.

 

 

Филтри
Подреди по