Социални Мрежи

ФРЕНСКИ ЛЕГЛА

Защо да изберете френското легло?

 

Френското легло от много хора се счита за изключително уютно и комфортно. Ние предлагаме удобни модели с марката OML отличаващи се със здравата букова конструкция и висококачествена дамаска. В каталога на сайта oml.bg  можете да разгледате френските легла, които предлагаме или да посетите някой от физическите ни магазини. 

Отличителни характеристики на френските легла

  • Френското легло ще придаде безупречен стил на спалнята, независимо от нейния дизайн. Този продукт ще ви позволи да създадете акцентни ефекти в интериора на стаята. Френско легло може да бъде направено както в светли, така и в тъмни тонове. Основните характеристики са здравина, елегантност и удобство. 
  • Френските легла са снабдени с голяма таицирана ракла за съхранение на багаж, удобно и практично, особено за малки  помещения.
  • Комфортен сън – допринася за подобряване качеството на съня и повишаване нивото на комфорт, благодарение на удобните  матраци, а и двама възрастни могат удобно да се поберат в него.
  • Все по-често много собственици на хотели, избират тези модели за обзавеждане на стаите, тъй като осигуряват комфорт и са чудесно интериорно решение.

 

Филтри
Подреди по