Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

КAКЪВ ДИВАН ДА ИЗБЕРЕМ ?

25 ноември 2021
КAКЪВ ДИВАН ДА ИЗБЕРЕМ ?

За това ние ще дадем няколко насоки в това какво да търсите.

Пространството,  в което ще бъде разположен диванът е ключов момент. От гледна точка размера на помещението, трябва да прецените дали да е ъглов диван с лежанка или п-образен, прав диван с фотьойли или практичния разтегателен с функция за сън. Мебелите в хола трябва да комуникират с дивана по правилния начин, да водят до удобна организация на зоните в стаята и преходността между тях.

 

Диванът е мебел, която не се сменя често и затова трябва да бъдете особено внимателни относно материалите, от който той е изработен.

Важен елемент при избор на диван е неговата конструкция. Във вътрешността на всяка една от тях има основа, която държи всички останали материали. Вниманието ви трябва да бъде насочено към производител, който дава пълна информация за това дали е използвал пресовани дървени плоскости или буков материал, защото това ще даде пълна представа колко би издържал, като конструкция Вашият нов диван. Гаранция за здравина е добре изсушеното буково дърво, при което устойчивостта е в пъти по-голяма.

 

white pillow on sofa

 

Освен здравината, от съществено значение е и комфорта. Факт е, че при избиране на нова мека мебел трябва да обърнете внимание на материалите, които реално не виждаме, но усещаме при допира си с тях. Ако материалът, вложен в местата за сядане не е качествен, след време ще се появят хлътвания и неравности. Поради тази причина, ние предлагаме на вашето внимание мебели, които са със здрава букова конструкция, а за комфорт, седалната и облегална част са от бонел пружини и висококачествена HR 35 пяна. Това е перфектна мека мебел, която гарантира комфорт и стабилна опора за тялото. Комбинацията от бонел пакет и HR пяната, осигурява средна степен на твърдост, а това се харесва на повечето потребители. Пружинното ядро притежава ортопедични и анатомични свойства, благодарение на които тялото е в правилна позиция, без излишни натоварвания. Друго важно предимство на този вид система е, че допуска свеж въздух в ядрото, което създава здравословна среда за ежедневен сън, без поява на вредни микроорганизми. За допълнителен комфорт, моделите, които предлагаме имат и облегални възглавници с пълнеж от HR 35 пяна и предоставят чудесна опора на гърба.

 

brown wooden coffee table and blue armchair

 

Изборът на цвят за дивана трябва да отговаря на цялостната ви концепция за интериор.  Разполагаме с богат избор на дамаски, като текстура и цветове, така че да задоволим цялостният стил и линия, която искате да постигнете.

 

Без значение какъв вид дивани търсите - холов ъгъл, разтегателен диван или дивани клик- клак, ние имаме какво да ви предложим. При нас ще намерите различни размери дивани, които могат да бъдат пригодени към всяко помещение. Модели със съвременна визия, отлична функционалност и качество, стандарт отговарящ на всички ваши търсения.

 

Създайте перфектен интериор допълнен с качествен диван! Насладете се на времето със семейство и приятели, прекарано в уюта на вашия дом!

 

 

Сподели: