Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

СТРАХОТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШАТА СПАЛНЯ

15 ноември 2021
СТРАХОТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШАТА СПАЛНЯ

Представяме ви галерия от освежаващи модерни идеи за спалня и прекрасни, които със сигурност ще ви събудят. От ултра елегантни спални в минималистичен стил до топли модерни селски декори, от свеж бял скандинавски стил до палитра от цветни опции, тук има нещо, което да подхожда на всеки. Открийте наистина креативни дизайн, допълнен с LED осветление и дизайнерски лампи или висящи светлини, които ще запалят въображението. Елегантни модерни нощни шкафчета, чекмеджета и рафтове и красиви шкафове, в които да съхранявате всичко от което имате нужда в спалнята.

 

 

Развихрете фантазията си и изберете спалня на  платформа. Леглото с ниска основа се превърна в много желана и те се предлагат в цял набор от дизайни на таблите и тапицерии. Този е тапициран с привличаща вниманието червена материя върху основата и прикрепена табла на ниско ниво. Стената с медни и сиви панели допълват нейните кафяви тонове.

 

 

Оцветете пътя си за спокоен нощен сън. Визия в синьо и неговите ще ви релаксират ще ви съпътстват към здравословния сън.

 

 

Едно страхотно решение малката спалня да се усети по-голяма, като инсталирате огледало без рамка от пода до тавана. Отражението на стаята в огледалото оптически разширява пространството.

 

 

Озарете обикновена бяла спалня с модерни от блестяща медени аплици, ярко кресло за акцент и симпатични нетрадиционни нощни шкафчета. Нощния лампион е друга модерна алтернатива.

 

 

Изберете монтирани на стена рафтове с изчистен и свеж вид. Тези два рафта с медни настолни лампи отгоре и прибират вещите извън полезрението в плитко скрито чекмедже.

 

 

Развихрете въображението си и експериментирайте, а ние ще ви дадем още няколко идеи.

 

Сподели: