Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

СЪЗДАВАНЕ НА СЪВРЕМЕН ОФИС ДИЗАЙН

12 октомври 2021
СЪЗДАВАНЕ НА СЪВРЕМЕН ОФИС ДИЗАЙН

Когато мислите за офис дизайн, вероятно се сещате за бюра от махагон, дървени врати и огромни, затворени заседателни зали. Това може да е традиционният професионален офис дизайн, но съвременните тенденции и промени в работната среда означават, че професионалното пространство не трябва да бъде традиционно.

Някои от най-професионалните офиси в света, като Google, AirBNB, Etsy и Facebook, също са лидери в съвременния дизайн. Те приемат традиционни офис елементи и ги адаптират към културата на съвременните служители и клиенти, така че всеки да може да работи ефективно, целенасочено и със стил.

Няколко идеи за създаване на професионален офис дизайн, като същевременно се придържате към 21 -ви век!

Това, че искате офис пространството ви да бъде професионално, не означава, че не може да бъде и модерно и уникално. Имайки предвид няколко неща, лесно можете да смесите професионален и модерен дизайн.

АКЦЕНТИ

Част от това, което прави една компания успешна, е в това колко добре тя разказва своята история. Най -добрите офис пространства са не само функционални, но се стремят да уловят духа на компанията. Избирайки няколко акцента, които да се открояват във вашия дизайн, вие показвате креативността и искрата на вашата компания.

Акцентна стена с логото на компанията е един от маршрутите, които трябва да поемете. Можете също така да имате заседателни зали или коуоркинг пространства с ярко оцветени офис столове, за да обогатите пространството. Столовете с акцент могат да се използват навсякъде в офиса, за да се промени естетиката и да се допринесе за цялостния дизайн.

Много офиси също започват да използват пуфове в общите части. Тъй като те работят двойно като места за сядане и маса, те могат да предоставят големи възможности на вашите служители да работят в нова среда. С някои ярки материали и на правилните места, те също могат да действат като акценти в дизайна на вашия офис.

ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО

Когато хората чуят фразата „корпоративна работа“, на ум им идва доста скучен образ. Мотивационни плакати и стари пейзажни снимки, висящи по стените ви, могат да говорят за остаряла и непрофесионална компания. Намирането на едно или две големи, смели произведения на изкуството за стените ви може да покаже вашата креативност, модерност и уникалност пред всеки, който посети вашия офис.

Можете да създадете свое собствено евтино парче, като намерите изображение с подходящо лицензиране онлайн, като го направите голямо и го редактирате или промените, за да отговаря на вашия офис дизайн. Това показва, че ви е грижа за вашето офис пространство и сте положили усилия за неговия дизайн. Колко професионално!

КОУОРКИНГ ПРОСТРАНСТВА

Един от стълбовете на съвременния офис дизайн са коуоркинг пространствата. Малко по-различно от заседателните зали, това са открити пространства с различни зони, на които служителите да обсъждат, обсъждат и насърчават взаимоотношенията. Повечето коворкинг пространства имат разнообразни бюра и места за сядане, така че служителите могат да избират това, което им подхожда най -добре. Внедряването на коворкинг пространства във вашия офис дизайн е един от ключовите компоненти за професионален облик.

Използването на високи плотове с бар столове, ниски маси и бюра със столове, шезлонги и пуфове са само част от мебелите, използвани в коворкинг пространствата. Осигуряването на места за сядане, отделно от традиционните офис столове, е чудесен начин за насърчаване на творчеството и създаване на среда за служителите да работят най -добре. Какво по -професионално от това?

ЧИСТИ И СПРЕТНАТИ

Осигуряването на достатъчно място за съхранение прави офиса ви да изглежда по -професионален. Поддържането на офис чист и подреден драстично подобрява външния вид на вашия офис и мотивацията на вашите служители.

Шкафовете, бюфетите, рафтовете играят роля за минимизиране на затрупването и поддържане на офиса ви чист. Ако служителите имат място за съхранение на нещата, това е много по-добре, отколкото да ги държите на купчини на маси или на бюрата си. Друга често срещана практика е да се поставят кофите за боклук и рециклиране в една обща зона, за разлика от отделните бюра, тъй като това може лесно да премахне бъркотията и да се натрупа.

Добрата организация на пространството трябва да бъдат част от всеки професионален офис дизайн. Това прави добро впечатление на клиентите и вашите служители. Вижте някои от решенията за съхранение!

ОСВЕТЛЕНИЕ

Ярко осветените офиси са едни от най-модерните и продуктивни. Наличието на множество източници на естествена светлина винаги е най -доброто, но това често е извън вашия контрол. Ако вашето офис пространство няма големи прозорци или тавански прозорци, изборът на модерно осветление, осигуряващо достатъчно светлина, е от ключово значение.

Можете да използвате съвременни осветителни тела, за да допринесете за вашия дизайн и да осигурите подходящия тип светлина за вашето пространство. Работете, за да сведете до минимум отблясъците на компютърните екрани на вашите служители и използвайте LED крушки, произвеждащи непрекъсната светлина. Можете да използвате множество видове осветителни тела, за да хвърлите светлина в цялото си пространство. Нищо не казва, че вашият офис е остарял и непрофесионален като изгорели флуоресцентни лампи!

Започнете с модерни офис мебели

Ако искате да създадете уникален офис дизайн, започнете с намирането на подходящите модерни офис мебели. Намирането на парчета, които обичате, може да ви помогне да вдъхновите цял дизайн. sohoConcept предлага модерни офис мебели от офис столове, бюра, табуретки и всичко между тях. Всичко, от което се нуждаете, за да проектирате перфектното професионално офис пространство, ние можем да ви помогнем.

Разгледайте нашия онлайн магазин за вдъхновение на офис дизайн. Можете да бъдете професионални, уникални и модерни едновременно!

Сподели: